Din tømrer i Struer

Din tømrer i Struer

Vi er et alsidigt tømrerfirma i Struer, der i gennem mange år har leveret vores service til privatpersoner og offentlige institutioner i byen Struer og i lokalområdet.

Vi har faglig ekspertise og stor erfaring indenfor alle facetter af tømrerfaget. Derfor er vi behjælpelige med alt fra nybyggeri til tilbygninger og mindre renoveringsopgaver som udskiftning af døre eller vinduer. Ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Vi tænker langt, når vi bygger

Bæredygtighed er en kerneværdi for os som tømrere, og derfor prioriterer vi altid at udføre vores opgaver så energivenligt som muligt. Resultatet er, at vores kunder sparer mange penge på elregningen hvert år, efter vi har hjulpet dem med deres projekt.

Husk at søge om byggetilladelse

Hvis dit byggeprojekt er en tilbygning eller et nybyggeri, er det nogle gange nødvendigt at ansøge om byggetilladelse hos det offentlige, samt at dokumentere kvaliteten af byggeriet, når det er færdigt. Det har vi altid assisteret vores kunder med sideløbende med vores håndværk. Derfor kan du trygt vide dig sikker på, at der er styr på alt papirarbejdet, når vi hjælper dig med dit byggeprojekt.

God dialog med kunden er vigtigt for os

For at kunne levere et resultat, der stemmer overens med vores kunders forventninger, går vi meget op i at gå i dialog med vores kunder. Du er derfor altid velkommen til at henvende dig til vores virksomhed i Struer, for at få en snak om et eventuelt byggeprojekt, som du skal bruge hjælp til fra en tømrer. Vores mange års erfaring i byggebranchen gør os i stand til at rådgive om, hvordan du kan konstruere og indrette byggeriet bedst muligt, så det både bliver æstetisk, praktisk og energivenligt.

I vores dialog med dig kan vi udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud, der giver dig mulighed for at forholde dig til et overslag over omkostningerne ved et projekt, inden du kaster dig ud i det.

Få dit tilbud her