Nybyg i Lemvig

Nybyg i Lemvig

Står du over for et nybyggeriprojekt i Lemvig? Så får du brug for en dygtig og samvittighedsfuld tømrer. En tømrer kan udføre alt slags arbejde med træ. Lige fra at indsætte nye vinduer til at bygge konstruktioner og facader.

Hos Brask Byg har vi stor erfaring med alle opgaver inden for tømrerfaget. For os er det en kernesag at leve op til dine forventninger. Faktisk vil vi allerhelst overgå dem. Det gør vi ved at lægge vægt på både design, funktionalitet og en overkommelig pris. Vi sørger også for at holde en tæt kontakt med dig, så du kan være sikker på, at slutresultatet bliver præcis, som du ønsker. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit nybyg i Lemvig.

Det tilbyder vi

Hos Brask Byg kan vi hjælpe dig med en lang række opgaver, som skal udføres i forbindelse med dit nybyg i Lemvig. Blandt andet kan vi hjælpe dig med følgende:

  • Døre
  • Vinduer
  • Terrasser
  • Tagarbejde
  • Tilbygninger

 

Når du står med et nybyggeriprojekt, er der ofte mange ting, der skal holdes styr på. Derfor tilbyder vi også totalentreprise. Her overtager vi hele byggeprojektet for dig. På den måde skal du ikke selv holde styr på alle håndværkerne, bestilling af materialer og så videre. Det gør vi for dig.

Derfor skal du vælge Brask Byg til dit nybyg i Lemvig

Når du vælger os til at udføre dine tømreropgaver, er du altid sikret et tilfredsstillende resultat. Vi har altid dig og dine ønsker i fokus. Dem imødegår vi ved at trække på vores mere end 10 års erfaring i branchen samt vores store passion for tømrerfaget.

Hos os har du altid mulighed for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud. Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et tilbud på netop din opgave.

Få dit tilbud her