Tømrer i Lemvig

Vi er din lokale tømrer i Lemvig

Ingen opgaver er for store eller for små for os, og har du brug for hjælp til tømrerarbejdet som privat eller erhvervskunde, så står vi klar til at hjælpe dig i Lemvig og omegn. Vi har det rette sjak til at udføre opgaver både ude og inde. Derudover er vores service i en høj kvalitet, så du kan stå tilbage med et tilfredsstillende resultat. Med stort fokus på kundeservice, sætter vi en ære i, gennem en god dialog, at finde frem til de løsninger, som er passende hos dig. Vi udfører dem selvfølgelig med sans for selv de mindste detaljer. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale om dine drømme og modtag et konkurrencedygtigt tilbud indenfor tømrerarbejdet, del- eller totalentrepriser.

Trænger dit hjem til en opgradering? 

Om du skal have renoveret, udbygget eller måske endda have helt nye konstruktioner i hjemmet til kommende bolig eller udbygninger, så kan dy trygt kontakte os. Vi er din lokale professionelle tømrer i Lemvig og omegn, og vi udfører tømrerarbejdet indenfor alle kunstens regler. Med mange års erfaring står vores håndværkere klar til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt, hvad end der er tale om renovering eller nye bygningsstrukturer. Endda klarer vi også opgaven med udskiftning af nye vinduer og døre samt tagarbejde med alt, hvad det indebærer. 

Få tjekket taget

Ser dit tag træt og slidt ud? Det er ikke sikkert, det er nødvendigt at udskifte hele taget, men det er dog vigtigt, at det beskyttende øvre er i orden, så der ikke opstår skader, der kræver store renoveringer og et massivt arbejde at udbedre. Det kan nemlig godt blive dyrt. Lad os sammen tjekke dit tag, så du er helt sikker på, at alt er, som det skal være. Så kan vi straks få udbedret eventuelle fejl eller mangler, så dit hus igen har et godt tag.

Få dit tilbud her